AUTOMATA ONLINE ÜGYFÉLSZERZÉS LÉPÉSRŐL- LÉPÉSRE
Megérkezett az
AUTOMATA ONLINE ÜGYFÉLSZERZÉS! Tanulja meg az ügyfélszerzést lépésről-lépésre
egy online tanfolyamon otthonról, saját ütemében  személyes segítséggel!

8 hét, 20 lecke a teljes eladási folyamat A-tól Z-ig minden lépéssel.
Kezdje el felépíteni
saját online automata pénztermelő üzletét otthonról!


Szerző: SZALONTAI TERÉZ
Online marketing szakértő, üzleti mentor

Eljött az idő a saját online vállalkozásának a létrehozására! Ebben nincs egyedül. Cégünk pontosan ennek a segítésére, megvalósítására jött létre!

Kedves Érdeklődő!

 

Ha úgy érzi eljött az idő a változásra, ne habozzon tovább! Unja a jelenlegi munkáját? Nem becsülik meg? Nem látja a kiutat? Szeretne otthonról dolgozni saját vállalkozásában? Szeretne kötetlenül, függetlenül, szabadon, saját időbeosztásban dolgozni, saját ügyfeleket szerezni egy online automatizált rendszerrel?

A MEGOLDÁST mi szállítjuk. A döntés az Ön kezében van! Lépjen! Tegyen azért, hogy élete jobb legyen!

Mit takar az automata online ügyfélszerzés?

Az automata online ügyfélszerzés egy lépésről- lépésre felépített folyamat, mely során az érdeklődőket egy folyamaton vezetjük végig. Ez teljesen automatizálva van, ami azt jelenti, hogy ezt a rendszert csak egyszer kell megtervezni, megcsinálni és utána magától működik.

 

Egyéni igényei szerint személyre szabható, saját fotókkal, videókkal, szöveggel, weboldallal, integrációval. A rendszer fejleszthető és optimalizálható, SEO barát és GDPR kompatibilis. (adatvédelmi törvényeknek megfelelő) Alakítható és az eredmények mérhetőek.

 

Részletes statisztikai adatok állnak a rendelkezésre mind a látogatókról, mind az érdeklődőkről és az ügyfelekről. Tökéletes ügyfélszolgálatot és utánkövetést tud biztosítani Számukra szintén automatizálva. Ezzel rengeteg időt és energiát, munkát és pénzt spórol meg magának!

 

A rendszer bárki által könnyedén megtanulható és kivitelezhető, nem kell hozzá semmilyen speciális szaktudás. (programozás, design, könyvelés, adózás, stb.) Egy átlagos felhasználói szintű tudással (pl. ha tud e-mailt küldeni) már fel tudja építeni a rendszerét és működtetni tudja egyedül is. Természetesen minden lépésben segítünk és végigkísérjük ezen az úton nemcsak a kiépítésnél hanem utána is. Amennyiben szeretné, végrehajtjuk Ön helyett.

Miről szól az online tanfolyam?

Az online tanfolyam 8 hetes élő, személyes online segítséggel végigvezeti Önt a teljes online automata ügyfélszerző rendszerének a felépítésén és beüzemelésén, működtetésén lépésről-lépésre.

 

Kezdve onnan, hogy Ön hozott egy döntést arról, hogy változtatni szeretne az életén és otthonról, online szeretne dolgozni saját ügyfelekkel. Ezen belül hogy milyen területen és hogyan, abban már tudunk segíteni, de a legelső döntést Önnek kell meghoznia. A technikai kivitelezésben segítünk, vagy végrehajtjuk Ön helyett. Ez tanulható, bárki számára elsajátítható, de ha idejét másra szeretné szánni és a rendszert személyre szabva készen megkapni, arra is van lehetősége.

 

Kinek szól?
Mik a fő modulok?

Az online tananyag azoknak szól, akik ügyfeleket akarnak szerezni online eszközökkel automatizálva. Ők lehetnek vállalkozók, coach-ok, online tanácsadók, ügynökök, kismamák, nyugdíjasok, tanulók, gyakorlatilag bárki, hiszen az online vállalkozás mindenki számára nyitott. Könyvelési és adózási szempontból egyéni adószámmal már akár heti pár órában elkezdheti ezt a tevékenységet és később akár teljes saját főállásban tudja végezni, sőt erre egy egész céget tud létrehozni, felépíteni akár több alkalmazottal, üzleti partnerrel, befektetőkkel, stb. Lásd: amit mi csinálunk. Az ide vezető utat tudja lerövidíteni, ha ezt azoktól tanulja meg, akik már megcsinálták és ezt tanítják.

 

Az online tananyag 20 leckéből áll, melyek egymás után következnek. A tananyaghoz teljes hozzáférést kap jelszóval és egyéni tempóban sajátíthatja el. Videók, letölthető anyagok, .pdf és szöveges dokumentumok, képek, gyakorlati feladatok találhatók a tanyanyagban szaktanár által létrehozva.

 

A tananyag fő moduljai, részei:

  • Tervezés, az első lépések, célkitűzés, célpiac meghatározása.  Részletesen feltárjuk az online világ lehetőségeit és személyre szabjuk.

  • A saját marketing csatorna felépítése. Megismerkedünk ennek elemeivel, és megtervezzük. Lépésről- lépésre haladunk.

  • Megírjuk az üzleti tervet, megtervezzük az e-maileket, a későbbi weboldal fő elemeit, fotók, videók, szövegek, létrehozzuk a saját márkát (branding), majd megtervezzük a szolgáltatást, és árazzuk.

  • Elindítjuk a marketing csatornát, a hirdetések (amennyiben ezt választja) , a webinárt, a CRM-et beállítjuk és megkezdjük az érdeklődők fogadását. Megtörténnek az első üzleti beszélgetések, majd a fizetés és elindul a közös munka az új ügyfeleivel. Közösséget és e-mail listát építünk, figyeljük a statisztikát, fejlesztünk és optimalizálunk, új szolgáltatásokat indítunk.


Amennyiben érdekli a termékünk, vegye fel velünk a kapcsolatot egy első  INGYENES beszélgetésre!

Spam-et nem küldünk, mi is utáljuk. Minden adatát az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezelünk. Ügyfélszolgálatunkhoz bármikor fordulhat!


Ha kérdése van forduljon az ügyfélszolgálathoz:
profession4u@yahoo.com, 06 20 352 3573, skype: byaslondon

Online Oktató Bt.

7130 Tolna
Magyarország
Tulajdonos: Szalontai Teréz

A weboldalt készítette: Szalontai Teréz

© Online Oktató Bt. 2018. Minden jog fenntartva.